2010-09-20

församlingshelg

Så har nu helgen gått och vilken helg sen.
Det var som sagt församlingshelg denna helgen. Och som det brukar så var det otroligt roligt. Det blev en del möten som verkligen berörde och en hel del god mat också precis somd et brukar på läger. Och för oss ungdomar så blev det även lite sena kvällar. Första kvällen var det maffia som spelades ända in på småtimmarna. Det var verkligen evigheter sen man spelade maffia men det var rätt kul att spela. Det blev såklart maffia sista kvällen också men inte lika länge för alla var lite lätt trötta efter dagens upplevelser.

Och som vanligt när man umgås med goda ärla människor fanns det underbara barn att mysa och busa med. Fick till och med en ny kompis i helgen en av de mest svårcharmade ettåriga pojkarna. En så mysig kille som helst även om ändå I är min favorit bebis så är det alltid trevligt att variera sig :)

Vi han även på fredagen med att beställa en soffa som ska komma vecka 40. Det känns så skönt att äntligen börja få ordning i lägenheten nu. Även om vi inte har några nya möbler än så har vi iaf beställt så snart kommer det kännas som ett hem där man vill bjuda hem sina vänner och där de får plats. Och snart finns det även minst sju sorters kakor att bjuda dem på när de kommer hit. Idag har det blivit krämbullar och snart nystan och kanske att jag slänger ihop nån sort till vi får se hur jag känner. Känner mig som en riktig hemmafru. Men nu är det inte långt kvar innan det är dags att börja jobba. Blandade käsnlor kan man lugnt säga att det är.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar