2010-06-27

midsommarhelg

Ännu en gång bar det av mot västkusten fast denna gång lite högre upp närmare bestämt Strömstad. Där ställdes det till med släktträff på Elias mammas sida. Det var några som fyllde jämnt i släkten och då passade de på att samla alla på ett och samma ställe för att fira alla samtidigt. Och precis som på S sida så är det en hel del släkt dock lite mindre på M:s sida var vi bara 47 tror jag och då saknades endast en. Men på den sidan är kusinerna lite yngre så där finns det inga kusinbarn dock finns det små kusiner som min favoritbebis som jag brukar låna :).

Men iaf vi hade väldigt trevligt och hela släkten är väldigt roliga så det blev en hel del skratt i helgen. Och på vägen hem stannade vi till och hälsade på hos tre av morbröderna också eftersom vi inte fått nog av dem under fredagen :) nej men som sagt det är en väldigt trevlig släkt som man har väldigt trevligt med och det är ju alltid bra att det finns hem lite varstans som alltid har plats för en om man skulle behöva. Alla tre hade även sina fördelar med sina hem och framförallt innehåller husen många trevliga människor :)

Men nu blir det att njuta av lugnet som ändå är rätt skönt när man umgåtts med så mycket folk hela tiden och ladda inför nästa vecka som innehåller många spännande och betydelsefulla delar :)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar