2009-06-21

torp

Har precis kommit hem från helgens bestyr.

Det var ju midsommar vilket betyder att det var torp som gällde och denna helg va otroligt underbar. Vi var ett helt gäng som drog dti härifrån och sov över hos mamma och pappa, åtta personer var vi som mest. Det var väldigt roligt att få umgås och även springa på lite folk som man inte sätt på jättelänge. Det var även grymt bra möten denna helg som berörde på många olika sätt. Det var underbart att få dela dem med vänner och framförallt med E.

Men är otroligt trött efter helgen somnade till och med en liten stund på eftermiddan/kvällen medan E höll på och kolla en dator som blixten typ slagit ut. Var skönt att sova en liten men man blev ju inte direkt piggare av det.

Och nu är det lite packning som gäller för som det ser ut nu så kommer jag knappt jobba nåt i sommar och då blir att bo hos mamma och pappa för att spara lite pengar, kanske inte det roligaste men som sagt man sparar pengar iallafall och det kan vara bra när man inte får några på typ tre månader. Och till helgen hoppas jag på att det blir en weekend på västkusten beror på om E kan ändra sin besiktningstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar