2009-08-08

semester

Nu är snart semstern slut. Denna vecka har varit rätt lugn och vi har inte gjort så jättemycket. I måndas kom E:s bror och svägerska ner och med sig hade de sin hund så han har trivits som fisken i vattnet här då han får ligga ute i solen hela dagarna, han e en riktig solhund den hunden.

I tisdags tog vi en tur till kullens fyr och drivvedskonst. Det var intressant att se hur konstnären konstruerat en massa torn med hjälp av drivved. Jag var till och med uppe i en av dem dock lite ovilligt men det var ändå kul. När man stog högst upp i tornet så kände man hur de rörde sig lite lätt hela tiden. Jag sprang även på en kompis från bibelskolan där, det var rätt lustigt men kul att se henne var ett års sen vi sågs sist. Dock va den en jobbig bit att gå till drivvedskonsten med långa uppförsbackar och nerförsbackar så man var ordentligt trött och slut när man kom hem igen så det blev matrester att äta och sen tog vi det bara lugnt resten av dagen.

Resten av veckan har vi som sagt inte gjort så mycket utan mest bara varit, det har varit riktigt varmt de senaste dagarna så vi tog en liten tur till stranden för att svalka av sig lite. Men i tordags drog vi och fiska lite karbbor det blev iofs bara små men det var roligt ändå och sen fick de komma tillbaks till havet igen.

Och imorn bär det av uppåt igen och tillbax till örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar