2007-07-29

djurpark




i går lördags tog vi och fyllde våran minibuss och drog till börås djurpark för att hälsa på alla djuren. det var jag, mamma, pappa, verran, therese, bosse, julia och line som tog plats i bussen till borås. där fanns det alla möjliga djur som tigrar, lejon, zebror, kameler och giraffe så klart. lines favorit var zebrorna så där var vart vi stående en bra stund innan vi kunde fortsätta till aporna.


eftersom min mamma var med så köpte hon lottter till alla barn och barnbarn och man är ju inte den som inte säger nej till det, så jag tog en lottremasa och började öppna luckorna med ett halvspännande engagemang och tänkte att det kan ju vara kul, men trodde inte att jag skulle vinna nåt, men tji fick jag. på den sista lotten fick jag tre likadana lejon. så då var det bara att gå och läman fram lotten, det var visst första vinst så jag valde en stor giraff som fick låna lines vagn att åka i.


sen bar det iväg hemåt med stopp på lite diverse sevärdigheter som kyrkruiner och nåt mer, det var även ett obligatoriskt fikastopp på en rastplats nån stan. vi stannade vid en väldigt udda och konstig rastplats med myclet plåt och runt. men det gick ju att äta där iallafall.


imron är det en ny vecka och som snäll moster som jag är ska jag gå upp kvart i sex varje morgon hela veckan, ta mig bort till min syster hus och passa ungarna medans deras förädlrar jobbbar. så barnen får sova men jag går upp och försöker hålla mig vaken hela dan, sen är det ju jobb som gäller på eftermiddagarna. det kommer bli en lång vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar