2013-01-03

Jul och nyår

Har inte tagit mig tid att skriva här på länge trots att det händer en massa hela tiden.

Julen har varit underbar med en massa gott som det ska, paket och tid att mugås med familjen. På julafton var som vanligt i Ärla hos svärföräldrarna. Alla Elias syskon var hemma och Ingrid roade och roades av alla. Hon är full med energi den lilla guldklimpen och det är inte alltid lätt att ta bra vilder med henne. Hennes faster tog familjekort på oss men det var inte så lätt för Ingrid ville gå :). Och gå är verkligen det som görs mest. Än så länge är det inte så stadigt och att hon bara går, det går fortfarande fortast att krypa. Men hon kan ställa sig upp mot saker och gå utan att bli lockad på eller ha nåt direkt mål iaf vad vi vet.

På juldagen bar det iväg till Örebro och julfirande hos min mormor med hela familjen. I år är vi så många i familjen så det fick bli att möblera om hos mormor för att alla skulle få plats runt bordet men det blev riktigt bra. Ingrid lekte med sina kusiner, hon blir väl omhändertagen av de stora tjejkusinerna :)


Nyår firades hos två av våra vänner tillsammans med fem andra vänner. Vi firade där förra året också men då var ett annat par med också men det är kul att man har lite tradition runt nyår också. God mat åt vi då också, vi delar upp maten så alla bidrar med något och värdparet inte behöver göra allt. Sen spelade vi singstars också. Det var riktigt länge sen men oj så kul det är :)


Kram


full afrt som sagt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar