2013-01-09

10 månader

Igår blev Ingrid tio månader gammal. Och man märker ju verkligen att hon blir större ju, utvecklas verkligen hela tiden. Hon har lärt sig klättra upp i vår säng så det är ju hur roligt som helst nu tycker hon och vill gärna göra det hela tiden. Så nu är även den dörren stängd för det mesta och vi jobbar mycket på hur man går för sängen men det kan hon rätt bra om man bara påminner henne. Sen älskar hon att hålla på med sina böcker och bläddra i dem samt undersöka lära gå vagnen. Man märker också att hon förstår mer vad hon gör och vad man säger. Hon vet precis vad hon gör när hon klättrar upp för sängen, blir superglad när hon klättrat upp. Och frågar man var pappa är tittar hon efter honom. Hon kan även vinka och high fiwe och ibland klappa händerna.
Det är verkligen en busig tjej vi har just nu med mycket bus i blicken. Och glädjen som finns där så ofta förutom när hon är trött vill säga. Och hon blir bara bättre och bättre på att gå och hon går gärna men än så länge går det fortare och krypa. Men hon kan gå ifrån en ibland och det största problemet är ju att ta sig upp igen efter att hittat nån leksak på golvet.
Igår fick hon äta smörgås till mellis men hon fick inte äta själv så länge eftersom hon inte riktigt kan det där med att tugga ur innan nästa tugga :)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar