2012-11-08

8 månader

 
Idag blir våran lilla gullunge 8 månader. Tänk så sjukt tiden går men å så roligt vi har vill att tiden ska stå still samtidigt som jag älskar alla framsteg hon gör hela tiden och längtart efter att se vad och hur hon kommer va när hon är större. Det var så svårt att förstå hur mycket man kan älska en sån liten människa innan man fick en egen att älska så mycket.
 
Nu kan man ju även få kärlek tillbaka. Det är verkligen en kärleksfull tjej vi har, hon älskar att pussas även om hennes pussar är väldigt blöta så är de så mysiga. Och när man tar upp henne ur hennes säng på morgonen så får man en stor kram av henne. Det är så sjukt mysigt nu när hon verkligen lägger sina små armar om halsen på en och lägger huvudet på ens axel, så mycket kärlek i den lilla kroppen. nu kan hon också verkligen gosa med ens hår på ett mysigt sätt och inte bara dra i det även om det händer fortfarande.
 
Och sån fart hon har nu, vill helst gå med en hela tiden. Den nya favoriten om dagarna är faktiskt att gå emellan mamma och pappa. Hon kan ju inte riktigt gå men hon älskar det och ibland släpper hon eller vi så hon går några små steg men mest är det att hon kastar sig. Men hon är väldigt duktigt på att gå när man bara håller henne i en hand men hon vill helst att man håller i båda. Men tror hon kommer gå innan hon är ett iaf. Men det är dubbla känslor skulle ju gärna ha henn eliten en stund till men så kul att se henne utcecklas.
 
Idag upptäckte jag även att en tand har börjat lysa igenom i tandköttet så snart kommer väl den första tanden fram.
 
Tänk att hon är så stor känns ju faktiskt som det var nyss vi såg henne för första gången.
 
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar