2012-12-08

9 månader

Idag blir vår lilla prinsessa hela 9 månader. En hel graividet har gått sen vi fick se henne för första gången. Och vilken tid sen, denna unge är verkligen full med glädje och kärlek i den lilla kroppen.
Även om det är en liten bestämd dam vi har att göra med så är hon så underbar. Och jag tackar Gud för detta lilla underverk som vi har fått. Och denna utevckling som verkligen sker varje månad är ju så kul att se.

Nu går hon så gott som helt själv. Kan gå runt tre meter i sträck och man märker även att hon nu kan parera på ställen hon inte kunde för bara några veckor sen. Men än så länge går hon inte utan nåt mål och helst bara mellan två personer. Balansen är också så mycket bättre än för några veckor sen, nu kan hon stå själv riktigt långa stunder. Och hennes glädje gör hjärtat riktigt glatt, när man får världens smile och busleende kan man inget annat än bli glad. För att inte tala om hennes prat, hon pratar hela tiden och gärna högt så hon överröstar alla andra som försöker prata :). Inte så mycket mer än babyspråk än men vill man kan man höra både mamma och tack. Det är så roligt när man ger henne nåt till exempel en bit bröd så låter det precis som hon säger tack :).

Stor kärlek i den lilla kroppen som sagt och det är konstigt egentligen hur mycket man kan älska en så liten tjej och kärleken bara växer med henne vår lilla charmtroll.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar