2012-07-08

4 månader och semester

Idag blir Ingrid hela 4 månader, det är otroligt hur fort tiden går. Vi har firat idag med att introduceras för gröt. Det blev väldigt kladdigt men hon verkade ändå tycka om det. Sen blev det en tur till Gullbrannagården för lite möte, då passa hon på att sova så gott som hela tiden vi var där. Sen hemma blev det att slå upp uv-tältet, sen låg Ingrid och jag där och myste resten av eftermiddagen medan svärfar och Elias jobbade på med huset. Nu sover hon sött i vagnen, med tanke på vad klockan är är det nog för natten. Så får bli en bild från i fredags istället på en liten trött tjej vid en sjö i Mölndal.



Nu har vi smått börjat vår underbara semester. I torsdags åkte vi ner till mölndal och svärfars lumparkompis för att svärfar skulle hjälpa dem med lite saker. På fredagen gick Ingrid, jag och Elias till en sjö som ligger i närheten. Ingrid var trött och behövde sova dock vakna hon vid sjön men somna om sen och sov en lång stund. På väg tillbaks från sjön såg vi en liten ekorrunge som satt vid vägkanten så blev att ta fram kameran och klicka lite kort :). Den var så otroligt liten och söt.






Nu är vi nere i stugan sen i fredagskväll. Ingrid och jag hänger och myser och svärfar och Elias bygger på huset. Ingrid och jag tittar in för att uppmuntra och kolla läget då och då. Det börjar verkligen hända saker nu i huset. Allt är gipsat och sovloftet är ska målas en gång till sen blir det att lägga golv däruppe så är det klart och då är det bara köket kvar. Kommer bli riktigt fint när det är klart.



Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar