2010-07-13

flyttstädning...

...är bland det tråkigaste som finns måste jag säga och inte blir det bättre av att det är så varmt ute när man håller på. Kan nog hålla uppe värmen rätt bra ändå av själva städandet :).
Men nu är det iaf gjort och det är skönt. Eftersom Elias fick semester en vecka tidigare så har vi hunnit med flyttstädningen redan. Det är ändå rätt skönt måste jag säga. Imorn ska lägenheten besiktigas så får vi se om den blir godkänd, men det enda som de egentligen hade kunnat klaga på är ju tapeterna men de är ju fixade nu och allt annat var så redan när jag flytta in.


Men vi har hunnit med mycket den helgen som vart. I fredags hade vi lite av en slappardag, tog det lite lugnt i Ärla sen på eftermiddagen blev det att dra till "Nilsson town" för att fira 21-åringen och 7-åringen. Vi han även med att smita undan en stund för att åka på glasserian, dock orka vi ingen glass efter kalasandet men lite trevliga människor han vi iaf se :). Sen bar det hem till ärla igen för på lördags eftermiddagen blev till att åka ut till Elias kusin för att hjälpa till att ta in höet. Eller rättare sagt Elias hjälpte till och jag sällskapade med barn och deras föräldrar. Och på kvällen blev det lite häng med andra trevliga vänner, vi har sån tur som är berikade med så många underbara vänner :D. I söndags blev det först möte sen blev vi medbjudna till en sjö för att hänga med lite barnfamiljer och annat folk. Även det var väldigt trevligt och som man kan märka försvann helgen rätt snabbt. Men vad gör det när man har semester :)


Men det händer lite annat i byn oxå, har vart en stor skogsbrand här i Ärla som började i söndags morse och nu håller de på med eftersläckningen, igår fick de den släckt till slut. De har slitit ordentligt brandkåren här och det har till och med varit brandmän från andra stationer oxå och hjälpt till.


Men nu blir det att bara ta det lugnt och njuta av vad kvällen har att erbjuda.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar