2009-11-23

julstress

Fast inte sån som man brukar känna så här dags på året. Vi har just nu två grupparbeten som ska vara klara inför jul i två olika kurser så det är inte det lättaste att få ihop tider som ska passa alla i de grupperna eftersom det inte är samma grupperi de två olika kurserna. Som sagt det är inte det lättaste att känna lugn inför de närmaste veckorna just nu. Till och emd helgerna kommer nog gå åt till att plugga för att kunna hinna med allt så Elias får tåla att jag för det mesta sitter med näsan i en bok när han ser mig men det ska han nog överleva :). Man längtar verkligen nu tills utbildningen är klar, bara ett halvår kvar nu ungefär och det ska bli så skönt när man är klar. Plus att det är ju en del att läsa utöver själva arbeterna oxå vilket inte är det lättaste att få in i allt annat, vill ju ha lite ledigt på kvällarna iaf. Men men vad gör man inte, läser i litteraturen på kvällen innan man somnar, varför inte drömma om skolarbete oxå liksom.

Sen ska det ju köpas lite julklappar oxå, men det ska väl kunna gå att kläma in nån gång iaf. Sen är det lite annat som ska klämmas in under helgerna men de flesta sakerna är roliga så det gör inget så det ska nog bara bli bra dels blir det ju ett avbrott i pluggandet.

Har även planerat in lite julpyssel på torsdag, för det är typ den enda lediga dan som jag har denna vecka. Så då ska det tvättas, städas, bakas pepparkakor och lussebullar, julpyntas samt plugga så klart. Men bakande är ju ett roligt inslag ochd et kan nog behövas lite mums att äta av medans man pluggar.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar