2009-04-27

varm helg

Denna helgen har varit riktigt varm och skön. har tom lyckats fått årets första bränna, blev lite röd på bröstet men man ska ju bränna sig en gång för att komma ihåg att smörja in sig när man går ut i solen.

i fredags drog vi iväg till en liten sjö utanför ärla för att grilla (se bilder längre ner). Ett sypermysigt ställe mitt ute i ingenstans där vattnet nästan alltid ligger spegelblankt. det finns en liten ö att gå ut på med liten klipphäll som vi gick ut på och grillade lite. det var riktigt trevligt och fint väder.

i lördags blev en lugn dag som bestod i att mesta vara ute och njuta av det varma vädret. E fixade lite med sin bil och motorcykel medan jag umgicks me kvinnorna på balkongen. vi åkte även iväg en sväng för att kolla på minihästar. de var riktigt söta och lagom storlek för mig, dock kan man inte rida på dem men de gör inte så mycket. var även ett åtta dar gammalt föl där som var hur liten och söt som helst. på kvällen bar det iväg till en vän som hade en kombinerad inflyttnings- och födelsefest. blev en trevlig och lufn kväll med många trevliga samtal och mycket gott att äta. kul att träffa sina vänner igen och bara umgås.

nästa helg ska vi åka iväg med E:s familj ner till deras sommarstuga på västkusten. ska bli skönt att få komma iväg lite även om de kommer behövas puggas lite ändå. det ska även bli spännande att få se stugan irl och se hur den ser ut nu när man mest bara har hört talas om den och sett lite bilder på den. men man får ju inte hela bilden av hur det ser ut där nere så det ska bli kul att se samt att bara umgås hela helgen (vilket vi typ gör alla helger men ändå)



sjön där vi grillade



skogen speglade sig fint vid solnedgången

sigrid fick knappra i sig lite majskorvsrester

värmer händer över grillen

lilla fölet

de lite större hästarna

mysiga och närgågna

E:s syster försökte lära mig cirkuskonster, men hon va bättre

vi spela lite kubb oxå så klart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar