2012-08-02

Sprutor

Igår var det dags för sprutor nummer två för lillan. Denna gång skrek hon mycket mera och var mer medveten om vad som hände. När systern skulle sätta andra sprutan i andra benet så skrek hon redan innan både efter den första men också för att hon visste vad som var på gång. Sen var hon väldigt trött också eftersom hon hade sovit väldigt dåligt på förmiddagen. SÅ hon var ledsen väldigt länge efter sprutorna även om hon lugna sig en stund så var hon snabbt genomledsen igen. Men till slut somna hon och sen var det lite bättre fram till kvällen då det var jobbigt igen. Idag har hon också en jobbig dag med lite feber så hon sover väldigt mycket idag.

Jag har även mina misstankar om att det är tänder på väg för hon har varit väldigt grinig om dagarna och vill gärna ha nåt i munnen hela tiden som hon även kliar med i munnen. Men än så länge känns det inget iaf, men det kommer nog snart. Så det var svårt att veta om det var sprutorna, tänderna, magknip som bråkade igår eller om det var alltihop på en gång. Hon grät ljudligt och var lite svårtröstad. Det ända som gällde var att ligga i mammas famn och så fort man la ner henne så vaknade hon och hos pappa vart hon inte lugn. Men till slutt gick det och lägga ner henne i sängen och hon kunde sova i sin egen säng under natten. Var först framåt morgonen hon fick komam över till oss och förtsätta sova en stund till.

Hon har börjat få lite mer rutiner nu om nätterna, somnar oftast vid åtta-nio och vaknar för morgonen vid sju då vi går upp och äter gröt. SJu är en okej tid även om hennes mor är väldigt trött när det är dags att gå upp men jag får väl lägga mig tidigare på kvällarna så blir det nog lättare att gå upp.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar