2012-06-01

Bvc

Idag var det dags för bvc besök igen. Vi började med föräldragrupp med lite massage och diskussion. Sen var det mätning och vägning. Hon är nu 60,5 cm lång. Men vikten hade inte ökat så mycket vilket jag känt på mig, hon har inte riktigt känts nöjd efter maten och har gärna viljat ätit ganska tajt. Som tur är för mig så har hon iaf sovit bra på natten men dagarna har varit värre. Hon hade bara ökat 55 gram på en månad. Så det blev att införskaffa tillägg för att kunna komplettera med när mammas mat inte duger så nu hoppas vi hon ska bli lite piggare och gladare även om hon är en riktigt glad tjej. Men när det inte är roligt längre då säger hon till ordentligt. Kan inte vara roligt att vakna vrålhunrig. Hoppas hon går upp riktigt nu.

Sen var det dags för tremånadersprutan och det var verkligen inte roligt varken för mamma eller Ingrid. Det gjorde verkligen ont i mammas hjärta att se Ingrid få så ont. Men det gick ändå över riktigt fort. Men ikväll var det inte roligt. Lite jobbigt att inte riktigt veta vad som var värst ikväll men tror det var sprutorna som spökade för varken bröst eller flaska hjälpte något vidare. Men en massa gos och mys med mama var trevligt. Så idag fick hon somna i mammas famn och det verkar än så länge gå bra sover gott. Man blir trött av att inte få tillräckligt med mat och sen sprutor idag till råga på allt som också gjort henne trött. Hoppas på en bättre morgorndag och nästa vecka. För då är det mycket som står på schemat. Babysim börjar och sen ska vi till parken zoo också.

Jag hoppas även det blir lite bättre för mig. Har haft väldigt jobbig yrsel den här veckan. Kanske att det har att göra med att Ingrid ätit väldigt mycket, vi får väl se om det blir bättre för det här är verkligen inte roligt alls.

Kram

Bilden har inget med texten att göra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar