2012-06-08

3 månader

Idag blev då Ingrid änltligen tre månader tänk så fort tiden går. Hon börjar bli så stor, om en månad får hon börja med smakportioner tänk vilken lycka det kommer vara för våran lilla tös som verkligen stirrar på en när man sitter och äter själv. Hon kan verkligen försöka få sig en bit hon också, vill väldigt gärna äta samma som mamma och pappa.

Hon har även kompenserat förra månadens dåliga uppgång denna vecka med att gå upp 250 g på en vecka. Det känns skönt att nu veta att hon får i sig tillräckligt med mat och att man har tillägg att ta till om det inte skulle räcka i de smida matbehållarna som man har med sig hela tiden.

Det är en bestämd fröken vi har att göra med. Det är inte nåt direkt smågnäll hon håller på med utan hon blir superarg på en gång när det inte går som hon vill. Och allra helst vill hon ligga på en och sova men det går rätt så bra ändå att få henne att somna i sin säng. Men det gick bättre när hon avr lite mindre. Men på morgonen kan hon få mysa med mamma och somna på armen. Men hon blir ju genomsvett så efter att tag försöker jag lägga ifrån mig henne så inte blir så varm. Men hon verkar gilla det. Jag tror även att det kommer bli en riktig busunge när hon blir stor. Man kan se redan nu på hennes leende ibland att hon är full med bus i blicken. Men hon kan ändå vara ett riktigt charmtroll när hon lägger till med ett leende. Ingrid älskar öven att gosa in sig i ens axel när man bär på henne eller bara har henne i famnen, då attackerar hon axeln och ska gosa in sig, så söt.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar