2007-01-25

snart har en vecka gått

sitter i skolan eftersom jag inte har nått internet i lägenheten än.

lägenheten är så där. det är riktigt kallt bara 15 grader inne, men dom ska fixa det och badrummet ger jag inte mycket för men köket är stort med mycket arbetsplats, går lätt att baka mycket.

ovanför mig bor nån som spelar lite hårdare musik så det känns ungefär som i kortebo, vilket är bra det är ju så det ska vara eller hur?

skolan är helt okej har fått lite uppgifter redan som känns sådär, ska göra respons på en text tills på måndag, har väl inte riktigt börjat men det ska nog gå det med. trevliga männsikor i klassen oxå.

fick tv igår oxå, det är bra så amn kan se vad som händer i världen. har tidigare kollat lite på gas dvd:er men det var nån som saknades (du vet vem du är) det var inte lika roligt att titta på stinsen brinner själv liksom.

nehe det var väl allt för den här gången.
ha det bra var ni nu än är överallt i världen

1 kommentar:

  1. Hej
    Vi ville bara skicka en liten hälsning hemifrån, så att du inte glömmer bort oss. Hoppas du har fått värme till lägenheten nu. Mamma är hemma med oss nu för Alva spydde upp frukosten på dagis idag, men nu är hon frisk igen. Har du snö där borta, vi har ganska mycket. I söndags var vi till Vallersta och åkte pulka, det tycker jag är roligt.
    Mamma undrar om du har kommit in i skolarbetet och om du har hittat nån bra pluggkompis. Ska titta på Pippi nu.

    SvaraRadera