2013-10-05

Snart husägare

I onsdags var vi och skrev på ett köpekontrakt på ett hus som blir vårt den 1 november. Det är ett enplanshus med sex rum och kök.

Det är lite roligt eftersom vi verkligen inte ens tänkt på det huset och jag började leva med tanken att vi kommer få bo i lägenheten ett bra tag till med två barn. Men en dag när elias var hemma så plingade det på dörren och där stod en dam och sa att hon var intresserad av att hyra lägenhet och nämnde att de hade värderar sitt hus men inte lagt ut det till försäljning än. Så nu ska vi byta hem med varandra helt plötsligt. Tänk så gud kan svara på ens böner på så olika sätt, det tycker jag är fascinerande.

Vi känner att vi kommer trivas i huset och vi längtar väldigt mycket till att få flytta.  Nu är det verkligen dags att börja packa bara så vi hinner med allt innan det blir dags att flytta.  Vi har som målsättning att tömma ur vår lägenhet helgen innan så vi hinner städa ur den och fixa lite innan de vill in. Eftersom vi ska byta med varandra krävs det ju lite mer organisation än annars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar