2013-05-17

Underbara dag!

Igår drog vi till parken zoo med en kompis till Ingrid. Vi började med en sångstund i skogstorp innan vi drog till parken. Ingrid somnade på vägen dit och blev väckt precis när vi kom fram till djuren.
Vi hade otroligt roligt och barnen tyckte att kattdjuren och aporna var de stora favoriterna. Men även mini zoo var populärt och där fick vi till och med vara med och mata marsvinen. Det gillades av barnen som även fick klappa ett av marsvinen. De lyckades även hålla sig vakna runt alla djur. Sen somnade dem rätt fort båda två.
Det var en trevlig dag och så roligt att se att Ingrid verkligen uppskattar att gå och kolla på djuren. Men hon fick åka vagn mest men det var hon nöjd med också. Nu ser vi fram emot vår helg på Kolmården också. Men blir nog fler besök till parken zoo, vi införskaffade ett årskort så det blir nog en del besök i sommar.
Dagen avslutade på topp för Ingrid när hon fick hjälpa pappa att klippa gräset en stund. För att inte tala om när hon fick hjälpa till och köra tillbaka den till farmor och farfar. Då fick hon styra själv också. Tror pappa kommer få mycket hjälp med klippningen.
Idag blir det en tur in till stan för sångstund. Som vi har längtat, har inte kommit iväg på flera veckor, vi som brukar vara där varje vecka. Men det började med att Ingrid tyckte det var morgon halv tre en vecka och nästa var vi sjuka. Sen var det klämfredag och vi var nere i stugan.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar